Drukwerk ontwerpen, en de juiste drukker vinden

Voorkeur drukker

De drukker die iedere client aanraad is ‘www.drukland.nl’.
Drukland levert de beste kwaliteit voor een zo laag mogelijk bedrag.
Hoe krijgt Drukland dit voor elkaar?
Naar mijn mening kan Drukland voordelige kwaliteit leveren door het huidige netwerk. De printers en flatbeds draaien iedere dag daar op volle toeren, opdrachten genoeg dus! Het mooie hiervan is dat Drukland zijn klanten hierin ‘beloond’, om zo voordelig mogelijk te zijn.

Hoe ik kom op Drukland?

Nee, ik krijg hier niet betaald voor, en nee, ik heb nooit gewerkt bij Drukland.
Tijdens mijn opleiding als DTP’er heb ik op 3 verschillende stage’s gezeten. Het leuke hiervan was dat al deze drukkerijen hetzelfde deden, maar alle drie van verschillende grote waren.
Mijn eerste stage was een middelgroot bedrijf, dat een aantal grote klanten had.
Mijn tweede stage was een van de grotere drukbedrijven in Nederland. Deze was voornamelijk gespecialiseerd op zeefdruk, o.t.w massa oplages.
Mijn derde stage was een klein drukbedrijf dat af en toe een grote klant had.
Drukland is zo voordelig, en van goede kwaliteit, dat genoemde stage adressen grote druk opdrachten lieten uitvoeren door Drukland.

Nadeel Drukland

Bij Drukland zit je dus voor de prijs en kwaliteit goed! Het enige nadeel van Drukland vergeleken met kleine drukkerijen is dat de wachttijd aanzienlijk langer is. Zo duurt het minimaal 6/7 dagen voordat u uw drukwerk op de deurmat krijgt. Wat vaak bij kleine drukkerijen een dag hooguit 2 dagen duurt.
Overigens is het mogelijk een spoed druk opdracht bij Drukland neer te leggen, maar dit brengt de realisatie termijn terug naar 3 dagen uiteraard tegen extra kosten.

Barhey drukwerk ontwerp

De eerste opleiding die ik afgemaakt heb is DTP(Desktop Publishing).
De basis hiervan is het drukklaar maken van digitale producten. Maar een groot deel van deze opleiding was ook grafisch ontwerpen. In deze studie heb ik dus geleerd om alles wat drukwerk aangaat te ontwerpen, en drukklaar te maken.
Ondanks dat dit niet een hoofd dienst is binnen mijn onderneming, sta ik hier wel voor open! Alles wat uw onderneming nodig heeft aan drukwerk, kan ik u in adviseren en van voorzien;
Visitekaartjes, flyers, folders, posters, stickers, waardebonnen, vlaggen, rolbanners en al het andere wat met drukwerk te maken heeft!
Geinteresseerd? Mail mij uw verzoek, en laat mij er iets moois van maken