Wat krijg ik voor een website voor 650 euro?

Zoals u waarschijnlijk wel weet is het laten ontwerpen van een uitgebreide website vaak een flink financiële hobbel bij een beginnende onderneming. Maar de onderneming zichtbaar maken op internet is wel van essentieel belang. Wellicht kunt u als beginnende onderneming met een , weliswaar mooie, maar eenvoudige website aanvangen, waarbij de kosten behapbaar blijven.

Uiteraard begint het traject van het bouwen van een website met een kennismakingsgesprek, waarbij ik aan de hand van uw wensen en vorm van onderneming al een richting kan geven welke website het best bij u past. De 650 euro (ex btw) staat vast, maar kan op verschillende manieren ingevuld worden afhankelijk van wensen en onderneming. Zo krijgt u in ieder geval:

 • Een ‘One-page’ website. De definitie van een One-page website is dat alle informatie die u wilt presenteren op uw website, vertoond wordt op één lange pagina. Deze pagina wordt verdeeld over maximaal 6 secties waarin uw bedrijfs informatie verdeeld wordt. Een willekeurige sectie indeling van een One-page zou kunnen zijn:
  1. Impressie foto/film waar uw logo voorop staat, met een header over uw bedrijf.
  2. De onderneming, de producten, de locatie.
  3. Het Team
  4. Diensten
  5. Open*
  6. Contact, email, adres e.d.
  Uiteraard is dit een voorbeeld, als er een sectie niet van toepassing is voor uw bedrijf, zal deze gepersonaliseerd worden naar uw wensen.
  *Een open sectie is een sectie die naar aanleiding van het kennismakingsgesprek ingericht zal worden naar uw wensen. Uiteraard stopt het niet bij uw website. Ik zal u ook adviseren over sociale media als Facebook, Twitter, Google plus, Instagram, Soundcloud en Pinterest.
 • Uw huidige huisstijl zal worden doorgevoerd in uw nieuwe website. Hieronder valt: Kleurgebruik, lettertype, foto’s, logo’s en gebruikelijke visuele items van uw bedrijf.
 • Bedrijfs email accounts(naam@uwbedrijf.nl).
  Deze kunnen geintegreerd worden in uw huidige Gmail account.
 • Een contactformulier in de contact sectie die zowel verzonden zullen worden naar uw huidige email als naar uw bedrijfs emailadres.
 • Professionelle fotografie binnen Haarlem van uw bedrijf. Buiten Haarlem zullen reiskosten berekend worden.
 • Benodigde Website Features(plugins) gepersonaliseerd naar uw bedrijf. Voorbeelden:
  Statistische gegevens pagina van alle bezoekers die op uw website zijn gekomen per dag of periode.
  Ik leer u om zelf uw positie in google te beinvloeden, door zelf keywords, pagina beschrijvingen in te vullen. Deze ingevulde teksten zijn van belang voor indexering in de Google zoekmachine. Voobeeld:
  In de contact sectie zullen social media icoontjes staan die linken naar uw social media.
 • Een jaar onderhoud gepersonaliseerd naar uw wensen.
 • Dit allemaal bij elkaar maakt een vrij complete website nietwaar?
  Ik ben van mening dat dit uw benodigdheden zijn voor op uw website bij het beginnen van een nieuwe onderneming.

  Nadat dit gerealiseerd is is er altijd een mogelijkheid tot uitbreiding van uw website. Bijvoorbeeld dat uw website ingedeeld wordt met meerdere pagina’s.